KÜRESEL AĞ

Bölgelere göre ülke listesini görmek için haritalara tıklayın.

Asia Pacific

Europe / Africa

UAE

 

BELÇİKA

Antwerp limanında, CWT Commodities (Antwerp) ‘in depo tesisleri stratejik olarak Avrupa’nın en işlek konteyner terminallerinden birinde konumlanmıştır ve karayolu, demiryolu ve deniz yoluyla her türlü lojistik takibi için iyi bağlantılara sahiptir.

CWT, LME & ICE / LIFFE onaylı depolar sunar ve ayrıca organik ürünleri depolama lisansına sahiptir. LME sözleşmesi kapsamında, CWT, Anvers depolarında alüminyum, alüminyum alaşımı, bakır, kurşun, nikel, çinko ve kalay depolama lisansına sahiptir. CWT, depo personeli konusunda deneyimli ve ofis personeli, kapsamlı LME yönetmeliklerinin yanı sıra ICE / LIFFE kapsamında kahve ve kakao depolamasına aşinadır. Depolanan diğer ürünler şunlardır: şeker, kakao ürünleri, pirinç, kabuklu yemişler ve bitkiler.

Antwerp limanında, CWT, fümigasyon hizmetlerinin en önde gelen sağlayıcılarından biridir ve kapların, kasaların, mobilyaların ve ahşabın işlenmesinde uzmanlaşmıştır. Ayrıca CWT, hem toplu hem de konteynerli gönderiler için dünya çapında nakliye ve nakliye hizmetleri sunmaktadır.

GANA

CWT Commodities (Gana) Ltd, Takoradi ve Tema Limanlarında (Gana) ve Lome’de (Togo) çok çeşitli lojistik hizmetler sunmaktadır. Ağırlıklı olarak kakaoya, ancak aynı zamanda kaju, susam ve çelik gibi diğer ürünlere odaklanıyor.

CWT Commodities (Gana) Ltd, Tema limanı yakınlarında hem kiralık hem de tamamen kendisine ait depolama tesislerini işletiyor.

CWT Commodities (Ghana) Ltd, FCC onaylı bir Yöneticidir.

FİLDİŞİ SAHİLİ

CWT Commodities, Fransızca konuşan Afrika ülkelerinde CWT Commodities (Cote d’Ivoire) aracılığıyla mevcuttur. CWT, Abidjan ve San Pédro limanlarında ve aynı zamanda iç bölgelerde de geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Şirket ağırlıklı olarak kakao, kahve ve kaju fıstığına odaklanmaktadır, ancak pirinç ve şeker gibi diğer ürünler de depolanmakta ve incelenmektedir.

CWT Commodities (Côte d’Ivoire), Fédération du Commerce des Cacaos’un (FCC) bir üyesidir, uluslararası kuruluş FOSFA (The Federation of Oils, Seeds and Fats Associations Ltd) tarafından Denetleyici Üye olarak akredite edilmiştir ve ISO 9001 2008 ve ISO 220002005 sertifikalı. CWT Fildişi Sahili aynı zamanda lisanslı bir deniz sörveyörü olup, lisansı Ulaştırma Bakanlığı tarafından verilmektedir.

HOLLANDA

AMSTERDAM

CWT Commodities (Amsterdam) BV, Amsterdam’da doğrudan su erişimi olan modern ve verimli bir depo kompleksi sunmaktadır. Depo tesisi, kakao çekirdeklerinin ve kahvenin depolanması için ICE onaylıdır. Ek olarak CWT Commodities (Amsterdam), diğerlerinin yanı sıra Skal, Gafta, GMP + ve ISO lisanslıdır. Amsterdam’da depolanan ve işlenen diğer ürünler yenilebilir tohumlar, soya küspesi ve biyolojik kütledir. CWT, diğerlerinin yanı sıra Batı Afrika ve Asya’da sertifikalı tartım, hasarlı kakao çekirdeklerinin yeniden koşullandırılması ve denetim ve kalite kontrolü gibi çok çeşitli katma değerli hizmetler sunmaktadır.

Amsterdam’daki CWT Commodity Logistics Rotterdam BV ayrıca doğrudan su erişimi olan LME onaylı depo tesisi sunmaktadır. CWT, alüminyum, alüminyum alaşımı, bakır, kurşun, nikel, çinko ve kalay depolamak için LME tarafından lisanslanmıştır.

CWT, mallarının Rotterdam veya Amsterdam konumundan iletilmesini, taşınmasını ve / veya sevk edilmesini isteyen müşteriler için, hem konteynerli hem de toplu gönderiler için dünya çapında nakliye ve nakliye hizmetleri sunmaktadır.

ROTTERDAM

Avrupa’nın en büyük limanı Rotterdam olan CWT Commodity Logistics Rotterdam BV (CCLR), doğrudan su erişimine sahip LME onaylı depolar sunmaktadır. CWT, alüminyum, alüminyum alaşımı, bakır, kurşun, nikel, çinko ve kalay depolamak için LME tarafından lisanslanmıştır. LME’nin yanı sıra CCLR, küçük metallerin, demir alaşımlarının ve metal hurdalarının depolanmasında lider bir şirkettir. CCLR, Yetkili Ekonomik Operatör (AEO) ve ISO 9001 sertifikasına sahiptir.

Şirket, tüm Avrupa konteyner terminallerinden veya demiryolu bağlantılı iç terminallerden Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya, Azerbaycan ve Türkmenistan gibi çok çeşitli hinterland uç noktalarına kadar demiryolu taşımacılığı lojistiği konusunda uzmanlaşarak, yük taşımacılığı, karayolu taşımacılığı ve nakliye hizmetleri sunmaktadır. Konteynerlerin transit konumlarda geniş açıklıklı platformlara yeniden yüklenmesi düzenlenebilir. Demiryolu feribotu ve diğer deniz taşımacılığı seçenekleri gibi bağlantılı taşıma yöntemlerinin düzenlenmesi, CCLR’nin sunmaktan gurur duyduğu hizmetlerin bir parçasıdır.

Geniş demiryolu taşıma hizmetleri yelpazesi veya diğer ulaşım olanakları hakkında daha ayrıntılı bilgi talep üzerine mevcuttur. CWT’nin Rotterdam ofisi ile +31 10 4297929 veya rotterdam@nl.cwtcommodities.com adresinden iletişime geçmekten çekinmeyin  .

TÜRKİYE

CWT Commodities Turkey, tüm dünyadaki müşterilerine eksiksiz tedarik zinciri çözümleri sunan deneyimli bir lojistik hizmet sağlayıcısıdır.

CWT Türkiye üç lojistik merkezi işletmektedir:
• Ambarlı Lojistik Merkezi, İstanbul Ambarlı Limanı’na yakın, tamamen raflı ve paletli.
• Hadımköy Metal Depolama Merkezi, İstanbul Ambarlı Limanı’na yakın.
• Mersin Lojistik Merkezi, Mersin Limanı’na yakın. Bu merkez, özellikle Ortadoğu ve BDT ülkelerine malların transit geçişinde kullanılmaktadır.

CWT Türkiye, lojistik tesislerinde hem gümrüklü hem de gümrüksüz depolama hizmetleri, nakliye ve gümrükleme hizmetleri vermektedir.

CWT Türkiye’nin ayrıca Bursa’da, bölgenin en önemli ihracat limanı olan Gemlik’i kapsayan bir şubesi bulunmaktadır.

BİRLEŞİK KRALLIK

CWT Commodities (UK) Ltd, esas olarak kakao, kahve, kuruyemiş ve kuru meyveler gibi ürünlere odaklanan geniş bir lojistik hizmetler yelpazesi sunmaktadır. Müşterileri arasında uluslararası ticaret evleri, işlemciler ve üreticiler bulunmaktadır. CWT Commodities (UK), British Coffee Association, Intercontinental Exchange ve London International Financial Futures and Options Exchange (ICE / LIFFE) ve Federation of Cocoa Commerce üyesidir. Aynı zamanda organik ürünleri depolama ve kullanma lisansına sahiptir ve Avrupa Kakao Birliği üyesidir.

CWT Commodities (İngiltere), Liverpool ve Tilbury limanlarında aktiftir ve hem kiralık hem de tamamen sahip olunan depo tesislerini işletmektedir. Şirket, çeşitli limanlarda kişiye özel dökme ve genel kargo depoları sunmaktadır. Ek olarak, İngiltere’deki endüstri müşterileri için kahve temizleme tesisleri sunmaktadır.